ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАРТИДА: Vype Ebox (British American Tobacco)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАРТИДА: Vype Ebox (British American Tobacco)

Big Tobacco беше много критикуван със своите продукти, които нямат ефективност и които очевидно водят обратно към тютюна. Добре знаете, че гигантът British American Tobacco стартира на пазара на модове с първата си кутия: електронната кутия на Vype.

vype-eBox


VYPE EBOX: ИСТИНСКА РЕВОЛЮЦИЯ В BIG TOBACCO


Очевидно фактът, че този продукт се предлага от " British American Tobacco ще накара хората да настръхнат. Но преди да призовете за бойкот, първо трябва да знаете къде искате да бъдете. Тази кутия на 2000 ма има пулверизатор на Капацитет 2мл, От 2,1 Ohm резистори и работи с мощност от 4 до 12 вата. С OLED екран и работещ като всички други съществуващи кутии, Vype Ebox може да бъде истински пробив в намаляването на риска за продуктите, продавани в магазините за тютюн. Фактът, че тази кутия се предлага от Big Tobacco, очевидно ще предизвика противоречия в микрокосмоса на вейпа, но единственото важно нещо, което трябва да се вземе предвид, е възможната ефективност на този модел. Така че този нов модел ще бъде ли продукт, който може да помогне на пушачите да спрат да пушат? Ако все още се съмняваме, все пак осъзнаваме, че има ясна прогресия в намерението British American Tobacco.

Vype-eBox-резервоар


VYPE EBOX: ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ


довършителни : Неръждаема стомана / Pyrex
мощност : От 4 до 12 вата
Автономия : 2000 mAh
капацитет : 2 ml
Съпротивление : 2,1 ома
Въздушно течение : Интегриран пръстен.

Vype-e-box-батерия


VYPE EBOX: ЦЕНИ И НАЛИЧНОСТ


За момента, Vype Ebox de British American Tobacco се предлага само на Великобритания на цена от приблизително 60 евро. Ще се предлага ли на френския пазар и на тютюневите магазини? За момента нямаме подробности по темата.

Com вътре в дъното
Com вътре в дъното
Com вътре в дъното
Com вътре в дъното

за автора

Съосновател на Vapoteurs.net през 2014 г., оттогава съм негов редактор и официален фотограф. Аз съм истински фен на вейпинга, но също и на комиксите и видео игрите.