UNITED KINGDOM: Loaʻa ʻo IBVTA i kahi koho ʻē aʻe i ka Paypal me ka WorldNet Payments.

UNITED KINGDOM: Loaʻa ʻo IBVTA i kahi koho ʻē aʻe i ka Paypal me ka WorldNet Payments.

He pilikia maʻamau kēia i ʻike ʻia e nā hale kūʻai vape i nā pule i hala iho nei: Paypal ʻAʻole makemake hou e kākoʻo i ka ʻoihana vaping a koho e pani i nā moʻolelo he nui. Aupuni Mōʻī Hui Pū ʻia, IBVTA (Ahui Kalepa Vape Pelekania Kūʻokoʻa) ua loaʻa wale i kahi ʻokoʻa ma o ka hoʻokumu ʻana i kahi pilina me Nā Uku o WorldNet.


WORLDNET UUKU, HE HOA NO KA HANA VAPE!


Ma kahi hoʻolaha paʻi hou, IBVTA (Ahui Kalepa Vape Pelekania Kūʻokoʻa) wehewehe ua hoʻonohonoho ʻo ia i kahi hui me Nā Uku o Worldnet i mea e lanakila ai ka censorship o ka pilikua " Paypal".

 Ma muli o nā pilikia e loaʻa ana i nā ʻoihana e-commerce me PayPal, ua kākoʻo ʻo IBVTA i ka ʻoihana ma o ka hāʻawi ʻana i nā ʻōlelo aʻo ʻoihana a me ka launa pū ʻana me nā mea lawelawe ʻē aʻe.

Hauʻoli mākou i ka hoʻolaha ʻana ua loaʻa iā mākou kahi hui hou me WorldNet Payments. ʻO WorldNet kahi mea hoʻolako uku pūnaewele koʻikoʻi e hana pū ana me nā hui vape ma ʻIlelani a me UK, e hāʻawi ana i nā kumukūʻai hoʻokūkū, hoʻonohonoho wikiwiki a me ka lawelawe mea kūʻai aku maikaʻi loa mai ka lā hoʻokahi.

No POS, hāʻawi ʻo WorldNet i kahi ākea o nā mea i hoʻopaʻa mua ʻia, multi-processor compatible device no kāu POS pono āpau, piha me ka palekana, hōʻike a me nā hiʻohiʻona āpau āu e manaʻo ai.

No nā uku pūnaewele, hiki i ka ʻaoʻao uku hoʻololi piha a WorldNet i nā ʻoihana e hana i kahi ʻano uku ʻoluʻolu no kāu mea kūʻai aku a hana i kahi huakaʻi uku maʻalahi ma o kāu pūnaewele. »

Com Loko Lalo
Com Loko Lalo
Com Loko Lalo
Com Loko Lalo

E pili ana i ka mea kākau

ʻO ka makemake nui e pili ana i ka nūpepa, ua hoʻoholo wau e hui pū me nā limahana hoʻoponopono o Vapoteurs.net ma 2017 i mea e hana nui ai i nā nūhou vape ma ʻAmelika ʻĀkau (Kanada, United States).