ʻIkepili BATCH: The Churchill RTA (E-Apothecary)
ʻIkepili BATCH: The Churchill RTA (E-Apothecary)

ʻIkepili BATCH: The Churchill RTA (E-Apothecary)

I loko o ka makahiki, aia nā manawa a mākou e hauʻoli ai e hāʻawi iā ʻoe i nā nuggets maoli. A i kēia lā ʻo ia ka hihia me kahi atomizer i hāʻawi ʻia e ka modder Kanada E-Apothecary. Eia ka hoike piha o ka Churchill RTA".


CHURCHILL RTA: MAʻalahi e hoʻohana a ma luna o nā mea a pau.


Ke hoʻolālā pono kahi loea ʻono i kahi atomizer, koi ʻo ia i ka hāʻawi ʻana i nā mea ʻono! ʻO ka mea hana he mea kaulana Kanada myxologist, no laila, he mea haʻahaʻa loa ka ʻōlelo ʻana ua ʻike nā mea ʻono iā ia ... No laila ua hoʻāʻo ʻo E-Apothecary e hāʻawi i kahi atomizer e hāʻawi ana i nā mea hiki ke hui nui i ka wā e mālama ana i nā ʻono i ke kukui.

Ua hoʻolālā ʻia ka Churchill RTA e ʻae i nā hui nui e like me ka liʻiliʻi. No laila, ʻike ka poʻe aloha i nā ao a me ka mahu i kā lākou moʻolelo e hoʻomaikaʻi i nā puka 4 o 2x3mm. ʻAʻole pono lākou e haʻalele i ka lokomaikaʻi o ka ea. A e māʻona nā poʻe makemake i nā ʻono liʻiliʻi liʻiliʻi. No laila ke kuhikuhi ʻia nei i kahi ʻāpana o nā vapers me kahi huaʻōlelo hoʻokahi: ka pololei o nā ʻono.

E like me kāu e hoʻomaopopo ai, loaʻa i kēia Canadian tank atomizer nā mea āpau e lilo i "lā āpau". ʻO kona maʻalahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻololi i nā leʻaleʻa ʻoiai ʻoi aku ka ʻoluʻolu o kāna kaha 4ml i ʻole e hoʻopiha pinepine i ka e-liquid.

Akā aia kahi mea nui e pili ana i ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā: hui. A ma kēia wahi, haʻaheo ʻo The Churchill RTA iā ia iho ma ke ʻano he "kekahi o nā atomizer maʻalahi loa e kau ai". He ʻoiaʻiʻo ka ʻoluʻolu o ka pā (18mm) a intuitive a hāʻawi pū i kahi ākea o nā mea hiki. He ʻano ʻokoʻa ka pā "post less" (me ka ʻike ʻole stud), hiki ke maʻalahi ka hui ʻana a me ka hele ʻana o ka pulupulu. Hiki ke kiʻi ʻia ka pā ʻoiai ke piha kāu pahu. 


CHURCHILL RTA: NA ANOAI HANA


Hanaʻia : Kanaka
Hoʻohui : Hoʻokahi a i ʻole hui pālua
Pakuhi : 24mm
Kaha : 4ml
pau ai i ua : Kila kohu 'ole
Ke kahe ea : Ae
Insulators i ka nana
pahu pahu


CHURCHILL RTA: KUMUKUAI A ME KA LOA


ʻO ka atomizer hou ʻO ka Churchill RTA » i kēia manawa no ke kauoha mua ma « Kapua Phileas No ka Nā 89,90 Euros.

Com Loko Lalo
Com Loko Lalo
Com Loko Lalo
Com Loko Lalo

E pili ana i ka mea kākau

Luna Hoʻokele o ka Vapelier OLF akā ʻo ka mea hoʻoponopono hoʻi no Vapoteurs.net, ʻoliʻoli wau e lawe i kaʻu peni e haʻi aku iā ʻoe i ka nūhou o ka vape.