ʻIkepili BATCH: QTank Gyrate Dual Flavor (Hengling)
ʻIkepili BATCH: QTank Gyrate Dual Flavor (Hengling)

ʻIkepili BATCH: QTank Gyrate Dual Flavor (Hengling)

I kēia lā e hele pū ana mākou i Kina e ʻike i kahi clearomiser kūikawā: The ʻO Qtank Gyrate ʻAʻala ʻElua ma hengling. Makemake ʻoe e ʻike hou aku? ʻAe, e hele kāua no ka hōʻike piha ʻana o kēia kumu hoʻohālike hou.


QTANK GYRATE: KA IKAIKA PALUA, PALUPALA!


No laila ke hoʻolaha nei ʻo Hengling i kāna Qtank Gyrate Dual Flavor clearomiser ma ka mākeke vape, i manaʻo ʻia e lawe mai i kahi mea hou. Hoʻolālā piha ʻia i ke kila kila a me ka pyrex, hele mai ka Qtank Gyrate me kahi hoʻolālā atypical a kahaha. Ma ka ʻaoʻao hoʻolālā, manaʻo mākou ua hana ʻo Hengling i ka hana i mea e hāʻawi ai i kahi clearomiser akamai a maʻalahi hoʻi.

Me kahi pahu me ka mana o 5 ml, hāʻawi ka Qtank iā ʻoe e hoʻohana ʻaʻole hoʻokahi kūʻē akā ʻelua! I loko o kēia clearomiser hou e ʻike mākou i ʻelua pahu a me ʻelua mau mea pale, no laila e hiki ke loaʻa i ʻelua e-wai ʻokoʻa loa a hiki iā ʻoe ke hoʻololi mai kekahi a i kekahi me ka maʻalahi ma ka hoʻāla ʻana i kekahi a i ʻole kekahi mea pale.

E hana pololei ʻia ka hoʻopiha ʻana e ka pāpale luna, pono ʻoe e koho i ke komo kūpono e like me ka ʻāpana o ka pahu e hoʻopiha ʻia.
Manaʻo ʻia no ka hoʻohana ʻana i ka sub-ohm, ua hoʻolako pū ʻia ka Qtank Gyrate me kahi apo hoʻoheheʻe ea modular ma kona kumu a me kahi drip-tip ākea me ka hopena "cooling". No ka manawa, ʻaʻohe ʻike e pili ana i nā kū'ē i hiki ke hoʻohana ʻia ma kēia ʻano hou.


QTANK GYRATE: NA ANOAI HANA


pau ai i ua : Ke kila kila / Pyrex
Ana : 72mm x 30.5mm x 31.4mm
Rereservoir : Papalua
Kaha : 5 ml
Hoʻopiha : Ma ka luna
ʻAno : ʻAlua Coil Sub-Ohm Clearomiser
e kū'ē'ē mai : Hoʻokahi ma kēlā me kēia māhele o ka pahu
Ke kahe ea : Hiki ke apo ma ke kumu
kulu kulu : Ka hooluolu laula
nā mea hoʻohui : 510
ka waihoʻoluʻu : Petrol, kila, ʻeleʻele


QTANK GYRATE: KUMUKUAI A ME KA LOA


ʻO ka clearomiser hou Qtank Gyrate »E hengling e loaa koke no Nā 40 Euros e pili ana.

Com Loko Lalo
Com Loko Lalo
Com Loko Lalo
Com Loko Lalo

E pili ana i ka mea kākau