ʻIkepili Pūʻulu: Rev Sport 101W (Rev-Tech)
ʻIkepili Pūʻulu: Rev Sport 101W (Rev-Tech)

ʻIkepili Pūʻulu: Rev Sport 101W (Rev-Tech)

ʻO Rev Tech ʻaʻole i hōʻea iki i ka mākeke ua kāhāhā ia i nā mea a pau me ka hoʻokuʻu ʻana o ʻekolu pahu like ʻole. I kekahi mau lā aku nei, ua hōʻike mākou iā ʻoe i ka GTS 230w a i kēia lā ʻo ia ka manawa o ka "sport" version e kānana. Eia kā mākou hōʻike piha o ka Rev Sport 101W


REV SPORT 101W: HE HOOLAHA KUAI, HE PIKI ILOKO!


Ua hoʻoholo ka mea hana "Rev-Tech" e paʻi ikaika ma ka hoʻokuʻu ʻana ʻaʻole hoʻokahi akā ʻekolu pahu i ka manawa hoʻokahi! I kēia lā, hāʻawi mākou iā ʻoe i ka "Rev Sport 101w". Ma ke ʻano o ka hoʻolālā ʻana, ʻike mākou iā mākou iho i kahi hiʻohiʻona i hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻia ʻoiai ʻo ka hoʻoholo ʻana e hāʻawi iā ia i kahi hiʻohiʻona "haʻuki" me kahi mua i hana ʻia me nā puka makani a me kahi counter stylized. Makemake ʻo Rev Sport 101w e hōʻea i kahi anaina makemake i nā kaʻa, akā pono ʻoe e loaʻa i ke kaʻa haʻuki e hele pū me ia.

I mea e hōʻinoʻole ai i kaʻaoʻao'ōniʻoniʻo o ka facade nui, ua kauʻia nā pihi hoʻokele, ka hoʻololi a me ka micro-usb port no ka hoʻouka houʻana a me ka hoʻonuiʻana i ka firmware ma kaʻaoʻao.

No laila e kamaʻilio kākou e pili ana i nā ʻano ʻenehana! Loaʻa i ka Rev Sport 101w kahi pākaukau 4200 mAh i kūkulu ʻia a me ka hopena kiʻekiʻe o 101 watts. Ma ka ʻaoʻao hoʻohana, aia kēia pahu i nā ʻano pono āpau e pili ana i ka mana hoʻololi, ka mana wela (Ni200 / SS316L, TI), TCR a me ka bypass. Aia kekahi hana preheat pono loa. Me kēia hoʻohālike, makemake maopopo ʻo Rev-Tech e hiki i nā mea kūʻai mua a he mea maikaʻi loa ia.


REV SPORT 101W: HE HOOLAHA KUAI, HE PIKI ILOKO!


Ana : 88mm x 44mm x 31mm
ikehu : Kahiko 4200mAh i kūkulu ʻia
mana : 5w i 101 watt
Nā ʻano hoʻohana : POWER/VT(NI200,SS,TI) TCR:(M1,M2,M3,M4,M5,M6) / BYPASS / PREHEAT
anakahi uila : 0-4.2v
Palena kūʻē : Mai ka 0.08 a i ka 3Ω
ka waihoʻoluʻu : Auliuli, ʻeleʻele, ʻulaʻula, keʻokeʻo 


REV SPORT 101W: KUAI A ME KA LOA 


ʻO ka pahu hou Rev Sport 101w »E ʻO Rev Tech e loaa koke no Nā 65 Euros e pili ana.

Com Loko Lalo
Com Loko Lalo
Com Loko Lalo
Com Loko Lalo

E pili ana i ka mea kākau

Luna Hoʻokele o ka Vapelier OLF akā ʻo ka mea hoʻoponopono hoʻi no Vapoteurs.net, ʻoliʻoli wau e lawe i kaʻu peni e haʻi aku iā ʻoe i ka nūhou o ka vape.