NA-ADỊGHỊ: Ọ dịghị ụtaba ma ọ bụ vape, WWE wrestlers bụ snus riri ahụ?

NA-ADỊGHỊ: Ọ dịghị ụtaba ma ọ bụ vape, WWE wrestlers bụ snus riri ahụ?

Nke a bụ obere akụkọ anyị na-adịghị ahụkebe ịmalite izu ahụ ozugbo! Nke a abụghị nnukwu akụkọ, kemgbe ọtụtụ afọ ugbu a, ngwaahịa ụtaba na-ebelata ihe ize ndụ na-ewu ewu n'etiti ndị na-eme egwuregwu dị elu. Site na ị smokingụ sịga na vaping enweghị mmasị na ụwa nzuzu nke mgba ndị America, a na-akọ na ndị mgba WWE na-abawanye na Snus.


SNUS na-eme “ụtaba” n'ụwa nke mgba mgba ọkachamara!


Ị maghị "snus"? Uzuzu uzuzu ụtaba a na-ekpo ọkụ na-eri tumadi na mba ndị dị n'ebe ugwu Europe nke a na-etinye n'etiti chịngọm na egbugbere ọnụ elu ruo ọtụtụ nkeji (ma ọ bụ awa). Ọfọn o yiri ka crazy ụwa nke WWE (Ịgba Ọsọ Ụwa) na-ewere ya karịa. Shawn michaels et ric mma bụ eleghị anya ndị ọrụ snus kachasị ama na akụkọ ihe mere eme WWE, nke a na-ahụkarị na foto na oriri zuru oke. Maka ozi, a na-akpọ Shawn Michaels ọbụna onye nnọchi anya gọọmentị nke ụlọ ọrụ ụtaba na-enweghị anwụrụ ọkụ nke America na 2014.

Ma Nature Boy na Obi mgbawa Kid dị anya na naanị WWE Superstars mara na-anụ ụtọ ụtaba na-enweghị anwụrụ ọkụ. Dean Ambrose, The Big Show, Tazz na ọbụna Steve Austin niile ga-ericha ụdị dị iche iche nke ngwaahịa ahụ, onye na-eme ihe n'onwe ya gaara eri ya na ihe omume WWE Raw na mmalite 2000s.

Kedu ihe kpatara ewu ewu a n'etiti ndị egwuregwu dị elu? ? Nnyocha na-egosi na snus na ngwaahịa ndị ọzọ yiri ya nwere ike inye mkpali uche na anụ ahụ, na-eme ka ha bụrụ ndị na-adọrọ mmasị karịsịa maka ndị na-eme egwuregwu na ndị na-ese ihe bụ ndị na-elekwasị anya na nlebara anya dị oke mkpa.

Na mgbakwunye na a na-ewerekarị na ọ dị mma karịa ise siga, snus na-enyekwa ndị mgba mgba ọkachamara uru na mmekọrịta mmadụ na ibe ya. Ebe amachibidoro ise siga na vaping ugbu a n'ọtụtụ ebe egwuregwu na ebe egwuregwu gburugburu ụwa, snus na-enye ohere ka WWE Superstars rie nicotine n'ebe ọ bụla ha nọ, na-enweghị mmachi ma ọ bụ ihe adịghị mma metụtara sịga na sịga e-cigare.

Com n'ime ala
Com n'ime ala
Com n'ime ala
Com n'ime ala

Banyere chepụtara

N'inwe ọzụzụ dị ka ọkachamara na nkwurịta okwu, m na-elekọta n'otu aka nke netwọk mmekọrịta nke Vapelier OLF ma abụkwa m onye nchịkọta akụkọ maka Vapoteurs.net.