ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Infinix (чад)
ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Infinix (чад)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Infinix (чад)

Не можеше да го пропуштите ова лудило што го зафати пазарот за испарување: Она на мешунките од Vape! Денес ќе го откриеме првиот модел од ваков вид од производителот Смок : Инфиникс.


INFINIX: ВЕЈП ПОД „СМОК“ СО КАРТРИЏИ СО ПОЛНУВАЊЕ!


Навикнати да дизајнира опрема за веќе иницирани испарувачи, познатиот кинески производител „Smok“ се лансира на пазарот Vape Pod со Infinix. Едноставен, компактен и стилски, лесно ќе се вклопи во џеб или чанта. Покрај тоа што може дискретно да испарува, Infinix лесно може да се користи како дополнителен комплет.

Со вградена батерија од 250 mAh, Infinix работи со подлоги со капацитет од 2 ml кои можете да ги наполните со вашата омилена е-течност. Работејќи со моќност помеѓу 10 и 16 вати, излезот на пареа и вкусот ќе биде совршен за почетник за испарување. Пополнувањето на мешунката може лесно да се направи преку мал влез кој се наоѓа на страна. 

Опремен со LED на главната фасада, секогаш ќе можете да ја знаете преостанатата автономија на вашата батерија. Тешко е да се поедностави во однос на работата, Infinix се запали со вдишување, вдишувате и системот се вклучува.


INFINIX: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Нерѓосувачки челик
тип : Vape Pod
димензии : 110 мм x 12,5 мм x 11 мм
Тежина : 22 грама
Енергија : Вградена батерија од 250 mAh
Капацитет на подлогата : 2 ml
под-тип : На полнење
излезна моќност : Од 10 вати до 16 вати
Операција : Стартување со вдишување
Полнење : Со микро-USB приклучок
боја : Сина, црвена, пиштол-метал


INFINIX: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новиот сет“ Infinix „од страна на Смок наскоро ќе биде достапен за 25 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Вистински ентузијаст на vape долги години, се приклучив на редакцијата веднаш штом беше создадена. Денес главно се занимавам со прегледи, упатства и понуди за работа.