ФЛЕШВЕР: Mulus (Aspire)

ФЛЕШВЕР: Mulus (Aspire)

со флешвер откријте ги за неколку моменти новите производи на vape што доаѓаат! На ова издание ви претставуваме подмод: Мулусот пар Се стремат.


MULUS – ASPIRE


The Mulus од Aspire е нов компактен, дискретен и дизајнерски подмод. Правоаголен формат и целосно дизајниран во алуминиумска легура, новиот подмод од гигантот Aspire ни доаѓа со многу успешна естетика. Мал, ергономски со заоблени рабови, лесно ќе се чува во џеб или чанта. Достапни се елегантни, неколку завршетоци со ефект на „мермер“ за овој нов модел. На главната фасада има едноставен кружен прекинувач и мал LCD екран. Трезен однадвор, кутијата Mulus работи со едноставна батерија од 18650 и може да достигне моќност од 80 вати. Нуди три различни режими на прилагодување до кои се достапни со копчињата сместени под задната врата, а потоа ќе може да се избере помеѓу променлива моќност, напон или бајпас (механички) режим. Но, на задната страна на фасадата се крие и интегриран расчистувач кој може да прими 4 различни типови на намотки: Tigon во 0.4 и 1.2 оми, но исто така и Nautilus од 1.8 и 0.7 оми. Љубителите на DL (директно вдишување) или MTL (индиректно вдишување) ќе бидат заведени.

Посочена цена : околу 50 евра 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

завршувањето : Алуминиумска легура/ PCTG
димензии : 97,4 мм x 50 мм x 24 мм
Тежина : 80 грама
Енергија : 1 батерија 18650
моќ : од 5 до 80 вати
Полнење : Полнач на батерии
екран : 0.6 инчи LCD
Контејнер : Мешунка која се полни
Капацитет : максимум 4,2 ml
Пополнување : Од страна
Отпорници : Тигон во 0.4 и 1.2 оми / Наутилус во 1.8 и 0.7 оми
Најавете се : Сопственик
капе врвот : 510
боја : 4 модели за избор


Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Управниот директор на Vapelier OLF, но исто така и уредник на Vapoteurs.net, со задоволство го вадам моето пенкало за да ја споделам со вас веста за vape.