АЈДЕ ДА ЗБОРИМЕ E-JUICE: СЛАТКИ ЗА ВИСОК ВАЛКИ (САД)

АЈДЕ ДА ЗБОРИМЕ E-JUICE: СЛАТКИ ЗА ВИСОК ВАЛКИ (САД)

Денеска во „ Ајде да зборуваме за Е-сок » се враќаме во САД и поточно во Азуса во Калифорнија за да откриеме бренд на е-сок со експлозивна амбалажа: Слатки со високи ролери. Ако ви се допаѓа казиното, атмосферата на големите гејмерски вечери, ќе дозволите да ве плени рулетот, држете... Костум, вратоврска и тргнуваме на презентација на низа е-течности какви што нема.

item_highrollersweets_wheeloffortune_large


СЛАТКИ ЗА ВИСОК ВАЛКИ: ПРЕЗЕНТАЦИЈА


Да, овие е-течности имаат одредена класа, убава, добро засилена картонска кутија, стаклено шише во форма на коцки и тркалезно пластично капаче (мала мана). Со вашата кутија е обезбедена и пипета. Повеќе од е-течност, High Roller слатки се претставува како исклучителен бренд со изглед на одличен дух. Уникатен производствен процес, внимателен дизајн за висококвалитетна е-течност! Ајде сега да преминеме на презентацијата на овој опсег, вклучувајќи 6 сокови во 50% VG и 50% PG

холдем


СЛАТКИ ЗА ВИСОК ВАЛКИ – DEUCE WILD


Целта на „ души диви » беше да се направи е-течност од комбинирање на две различни ванили и резултатот е таму. Електронска течност избалансирана помеѓу мазна ванила и полно тело, овој сок ќе ги задоволи сите фанатици за слатки десерти. при : 26 Eur / 35ml – Достапно во 0/10/15mg никотин.

IMG_2655__86673.1407368122.1280.1280


СЛАТКИ ВИСОКИ ВАЛКИ – ТРКАЛО НА СРЕЌАТА


Мешавина за пита од јаболка прелиена со сладолед од ванила, внимателно избалансирана за целосно да ги задоволи оние со сладок заб. при : 26 Eur / 35ml – Достапно во 0/10/15mg никотин.

HR_Слатки


СЛАТКИ ЗА ВИСОК ВАЛКИ – ДРЖЕТЕ


Изборот на креаторот на High Roller Sweets, The Држете ги е торта со сладолед од пралина. Уникатен вкус кој ќе ви даде полна пареа во устата. при : 26 Eur / 35ml – Достапно во 0/10/15mg никотин.

хајролер


СЛАТКИ СО ВИСОК РОЛЕР – РУЛЕТ


рулет е извонредна мешавина за пупки за вкус, тутун, карамела и ванила за мешавина во висина на опсегот! при : 26 Eur / 35ml – Достапно во 0/10/15mg никотин.

автомобил


СЛАТКИ ЗА ВИСОК ВАЛКИ -TEXAS DOLLIE


Тексас Dollie е кратка торта која меша бисквит со крем и малини.  при : 26 Eur / 35ml – Достапно во 0/10/15mg никотин.

Без наслов-1


СЛАТКИ СО ВИСОК ВАЛКИ – КАРИБИСКИ СТУД


Caribbean Stud е освежителна мешавина од ананас и крем. Сладок и кремаст вкус што го прави исклучителен десерт за испарување без умереност. при : 26 Eur / 35ml – Достапно во 0/10/15mg никотин.


КАДЕ ДА СЕ НАЈДЕТЕ СЛАТКИ ЗА ВИСОК ВАЛАК?


Во моментов, овој опсег не е достапен во Франција. но можете да го најдете на Giant Vapes (САД) како и одозгора Продавница за е-цигари во Велика Британија.

 

 

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Главен уредник на Vapoteurs.net, референтната страница за вести за испарување. Посветен на светот на испарувањето од 2014 година, работам секој ден за да се осигурам дека сите испарувачи и пушачи се информирани.