VAP'NEWS: Вестите за е-цигарите за викендот на 20 и 21 октомври 2018 година.

VAP'NEWS: Вестите за е-цигарите за викендот на 20 и 21 октомври 2018 година.

Vap'News ви ги нуди вашите флеш вести околу е-цигарите за викендот на 20 и 21 октомври 2018 година. (Ажурирање вести во 08:45 часот)

 


ФРАНЦИЈА: „LA VAPE DE LA CAROTTE“, ПРВ ВЕСНИК 100% VAPE, 100% TOBACONIST!


Првиот весник „100% вап, 100% тутунар“ доаѓа многу наскоро. „La Vape de la Carotte“ ќе се дели месечно на 25 тутунари во Франција. (Повеќе информации)


ФРАНЦИЈА: LE LOSANGE EXPO, САЕМ ПОСВЕТЕН НА ТУТУНИТЕ, НО И НА ВАПИРАЊЕТО! 


Во организација на Конфедерацијата на тутунарите, Losange Expo ги отвора вратите за викендот во Париз. Оваа година вапинг ќе биде многу присутен таму со многу брендови и производители кои го направија патувањето! 


Соединети Држави: ПОЛНАЧ ЗА Е-ЦИГАРИ ПРЕДИЗВИКА ШТЕТА од 100 долари 


Пожар предизвикан од полнач за е-цигари предизвика штета од 100 долари на дуплекс лоциран северозападно од Колумбија во САД. (Погледнете ја статијата)


ФРАНЦИЈА: ИЗЛОЖБАТА VAPEXPO ОБЈАВИ 9000 ПРИЈАВИ ЗА ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ 


Vapexpo би регистрирал точно 9139 посетители во текот на трите дена во Париз-Норд Вилпент. Според организаторите Ова шоу беше несомнено најуспешното, најпрофесионалното и најзрело од сите.« 

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Главен уредник на Vapoteurs.net, референтната страница за вести за испарување. Посветен на светот на испарувањето од 2014 година, работам секој ден за да се осигурам дека сите испарувачи и пушачи се информирани.