VAP'BREVES: Вестите од среда, 26.

VAP'BREVES: Вестите од среда, 26.

Vap'Brèves ви ги нуди вашите флеш вести за е-цигари за денот среда, 26 април 2017 година. (Ажурирање на вестите во 11:20 часот).


ФРАНЦИЈА: ЦИГАРИТЕ НИКОГАШ НЕ УБИЛЕ ТОЛКУ ВО СВЕТОТ КАКО ДЕНЕС


Сè повеќе луѓе пушат и умираат од цигари, покажува студијата на институтот Глобален товар на болести (ГБД), објавена оваа недела во списанието „Лансет“. (Погледнете ја статијата)


Соединетите Држави: ФИЛМОТ „МИЛИЈАРДЕН ЖИВОТ СЕГА Е ДОСТАПЕН и на ФРАНЦУСКИ


Извештајот на режисерот Арон Биберт е достапен на неколку платформи веќе неколку дена. Добри вести за неанглиското говорно подрачје и особено за заедницата што зборува француски, штотуку пристигнаа француски преводи. Сега можете да го купите и погледнете со целосен мир. (Погледнете ја статијата)


ОБЕДИНЕТО КРАЛСТВО: БРЕНДОТ CIGALIKE ПАРТНЕР НА НОЌЕН КЛУБ ВО ЛОНДОН.


Брендот Cigalike Blu се здружи со водечкиот клуб во Лондон Министерство за звук за да им понуди на клаберите можност да се обидат и да купат производи од брендот. (Погледнете ја статијата)

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Главен уредник на Vapoteurs.net, референтната страница за вести за испарување. Посветен на светот на испарувањето од 2014 година, работам секој ден за да се осигурам дека сите испарувачи и пушачи се информирани.