ВО ЖИВО: Тимот Vapelier/Vapoteurs.net беше на Oneshot Media!

ВО ЖИВО: Тимот Vapelier/Vapoteurs.net беше на Oneshot Media!

10 години ! Веќе поминаа 10 години откако тимот на Vapelier и Vapoteurs.net патува по патеките на испарувањето и вредеше мала покана за една сега веќе култна емисија, онаа на нашите пријатели од One Shot Media. Затоа, со задоволство нашиот неверојатен тим се појави пред неколку недели во дувлото на YouTube Steam за да се мачка со Дејвид Нукевапс и неговиот тим од луди луѓе!


10 ГОДИНИ И ДАНТЕСКА ЕМИСИЈА!


« Оваа вечер ја славиме 10-годишнината од Вапелие со Оливие, Кристоф, Жереми и Пјер. Десет години критики, испарување и вклученост и секогаш толку многу позитивност, добар хумор и срце за работа, за овој тим кој неуморно тестира, дегустира и пишува за светот на испарувањето. Ќе имаме задоволство да ви кажеме и за еден од најпродаваните од Lips / Le French Liquide: Le souffle du Dragon, мала корпа со многу вкусни црвени плодови со нане. Убава вечер, каде што зборуваме за испарувањето, старите добри времиња со старите и почетниците. Очигледно ќе завршиме на нашите стари добри #AboutWhatYouVape, со неколку мали изненадувања и чичко кој навистина одговара.« 

Еве нешто што ќе ја разбуди љубопитноста на ваперите кои сакаат да знаат кој стои зад две од најголемите платформи за преглед/тест на вести и вајп:

Уште еднаш му благодариме на тимот на One Shot Media за поканата! Очигледно ја користиме оваа прилика да ве поканиме да го поддржите движењето Iamvapoteur што ни е исклучително важно!

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Главен уредник на Vapoteurs.net, референтната страница за вести за испарување. Посветен на светот на испарувањето од 2014 година, работам секој ден за да се осигурам дека сите испарувачи и пушачи се информирани.