ЕКОНОМИЈА: Во борбата против вапот, Paypal го исфрли Арсен Валентин!

ЕКОНОМИЈА: Во борбата против вапот, Paypal го исфрли Арсен Валентин!

Не е навистина изненадување да се дознае дека онлајн продавницата за вап, Арсен Валентин штотуку беше новата жртва на гигантот Paypal. Во ноември ние ајде да го објавиме токму овде, системот за онлајн услуги за плаќање Paypal сега ги брише сметките на професионалците за испарување без претходна најава.


ЗБОГУМ PAYPAL!


На неговиот Фејсбук страница, продавницата " Арсен Валентин » ја објавува бојата:

 » ⚠️ Драги пријатели, продолжувајќи со својата постојана борба против вап, Paypal одлучи да ја деактивира нашата сметка. Отсега натаму, повеќе нема да можете да ја користите оваа платформа за да ги купувате вашите артикли на нашата веб-страница. Навистина ни е жал што мора да ја споделиме оваа вест со вас. 😞⚠️
Се разбира, можете да продолжите да ги користите другите средства за плаќање.
 »

Ако ова не е изненадување, тоа е удар за клиентите навикнати да ја користат оваа услуга. Сепак, прашањето повеќе не е дали сметките на професионалците за испарување ќе бидат избришани, туку кога? Во меѓувреме, продавницата » Арсен Валентин  » беше во можност да се врати нудејќи нова услуга за плаќање со « Наставникот"

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Имајќи обука за специјалист за комуникација, се грижам од една страна за социјалните мрежи на Vapelier OLF, но исто така сум уредник на Vapoteurs.net.