ИГРИ: Нашите испарувачки крстозбори сега се достапни онлајн!

ИГРИ: Нашите испарувачки крстозбори сега се достапни онлајн!

Пред неколку дена, за прв пат, понудивме мали игри за испарување за време на вашиот одмор: крстозбори за преземање и печатење. Но, очигледно тоа не можеше да ги задоволи сите, решивме да ви ги понудиме исто така онлајн за да можете само да го играте.


СЕКОЈ МЕСЕЦ НОВИ МРЕЖИ И ИЗНЕНАДУВАЊА!


Ако не мора да сакате да ги имате овие мрежи за игри на хартија, сега можете да ги играте директно ONLINE! Секој месец ќе ви нудиме нови крстозбори, сложувалки за пребарување зборови и изненадувања. За да пристапите до решетките, едноставно поминете низ „ заедница » и кликнете на „ Vap'Games (крстозбори) "Или" Vap'Games (пребарување зборови) » и по неколку секунди играта започнува.

Сè што треба да направите е да ги пополните мрежите, играта го пресметува вашето време како и резултатот, затоа внимавајте да не погрешите! Овие игри се достапни само преку компјутер (Safari / Chrome) или преку таблет (без паметен телефон). Сега зависи од вас, не двоумете се да ги споделите вашите резултати со нас!

ЗА ПРИСТАП НА ОНЛАЈН КРСТОЗБОРОТ, КЛИКНЕТЕ ТУКА.
ЗА ПРИСТАПУВАЊЕ НА JUMBLOWERS ONLINE, КЛИКНЕТЕ ТУКА.

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Главен уредник на Vapoteurs.net, референтната страница за вести за испарување. Посветен на светот на испарувањето од 2014 година, работам секој ден за да се осигурам дека сите испарувачи и пушачи се информирани.