ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: ИЗЕЧЕЊЕ 220W TC (Желба)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: ИЗЕЧЕЊЕ 220W TC (Желба)

Денес ве носиме со нас кај кинескиот производител Желба да откриете нова електронска кутија: The Исечете 220W TC. Сакате да дознаете повеќе? Па, ајде да одиме на целосна презентација на ѕверот.


ИСЕЧЕН 220W TC: МОЌНА ЕЛЕКТРОНСКА КУТИЈА СО ФУТУРИСТИЧЕН ДИЗАЈН!


И покрај недостатокот на слава на пазарот за вапки, Desire често нуди иновативна и оригинална опрема. Денес, кинескиот производител лансира нова електронска кутија: The Cut 220W TC.

Правоаголна во формат и целосно дизајнирана од легура на цинк, новата Cut 220W TC кутија е компактна, прилично ергономска и стилска. Од естетска страна, ќе го цениме неговиот трезен и футуристички изглед во исто време. На неговата главна фасада ќе има TFT екран во боја од 1,3 инчи, а на другата страна две копчиња за затемнување, како и прекинувач во форма на триаголник. Cut 220W TC ќе биде опремен и со микро-USB влез за полнење и ажурирање на фирмверот. 

Работејќи со две батерии 18650, новата Cut 220W TC кутија ќе има, како што сугерира неговото име, максимална моќност од 220W. Очигледно има многу режими на работа, вклучувајќи променлива моќност, контрола на температурата (Ni/Ti/SS), TCR, PMG, режим на почетници и бајпас.

Ако се одлучите за комплетниот комплет, новата Cut 220W TC кутија од Desire ќе биде испорачана со бришач за резервоар Bulldog Tank. Целосно дизајниран од не'рѓосувачки челик и пирекс, има резервоар од 4,3 ml и ќе работи со 0.18 оми мрежа или 0.2 оми трокреветни отпорници.


CUT 220W TC: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Цинк легура
димензии : 46 mm x 35 mm x 81 mm
тип : Електронска кутија
Енергија : 2 батерии x 18650
моќ : од 5 до 220 вати
Режими : Променлива моќност, CT, TCR, PMG, Novice, Bypass
Опсег на отпор : 0.08 оми-3.0 оми
Екран : TFT боја 1,3
Usb : За повторно вчитување и ажурирање на фирмверот
Најавете се : 510
боја : Неколку модели за избор


ИСЕЧЕНИ 220W TC: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новата електронска кутија Исечете 220W TC „од страна на Желба наскоро ќе биде достапен за 60 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот