ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Elite Mini (Ijoy)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Elite Mini (Ijoy)

Моментално во целосно креативно лудило, кинескиот производител Се радувам лансира нов комплет: Елитниот мини. Сакате да дознаете повеќе за оваа минијатуризирана верзија на Elite PS2170? Па, еве одиме на целосна презентација на ѕверот!


ELITE MINI – МИНИАТРИЗИРАНА МУЛТИФУНКЦИСКА ВЕРЗИЈА!


Доста активна во моментов на пазарот за испарување, Ijoy денес лансира нов комплет: The Elite Mini. Оваа нова функција е на некој начин минијатуризирана верзија на кутијата Елитен PS2170 претходно објавени. 

Правоаголна во формат и целосно дизајнирана од легура на цинк, новата Elite Mini кутија е компактна и прилично ергономска. Со дизајн по примерот на нејзината голема сестра, новата Elite кутија сè уште се претставува со поелегантен и поистакнат финиш. 

На главната фасада ќе најдеме голем правоаголен прекинувач, Oled екран, две копчиња за затемнување и микро-USB приклучок за полнење и ажурирање на фирмверот. 

Опремена со интегрирана Li-Po батерија од 2200 mAh, кутијата Elite Mini ќе има максимална моќност од 60 вати. Новата кутија на Ijoy е опремена со неколку режими на работа, вклучувајќи променлива моќност, контрола на температурата (Ni200/Ti/SS316L) па дури и „прилагоден“ режим. 

Ако се одлучите за комплетниот комплет, треба да бидете среќни бидејќи кутијата Elite Mini ќе биде испорачана со атомизатор Elite Sub-ohm/RTA. Целосно дизајниран од нерѓосувачки челик и Pyrex, овој е опремен со резервоар кој може да содржи до 3 ml е-течност и ќе се полни одозгора. Во однос на работата, ќе имате избор помеѓу употреба во суб-оми со отпорниците ELITE од 0.25 оми (помеѓу 30 и 60 вати) или реконструктивни со обезбедената база RTA. Атомизерот Elite Sub-ohm/RTA има модуларен прстен за проток на воздух на својата основа и ќе се испорачува со 810 ултем капе-врв.

Но, тоа не е се! Бидејќи комплетот Elite Mini ќе биде опремен и со J&P, адаптер за мешунки кој се инсталира директно на кутијата и може да собере J&P парчиња, но и оние од Juul или Phix. Накратко, со комплетот Elite Mini имате пристап до мултифункционален пакет!


ELITE MINI: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


Кутија Elite Mini 

завршувањето : Цинк легура
димензии : 74,7мм x 45мм
Енергија : Вградена Li-Po батерија од 2200 mAh
Полнење : Со микро USB
моќ : од 1 до 60 вати
Режими : Променлива моќност / CT / Прилагодено
Опсег на отпор : од 0,05 оми до 3 оми
Екран : OLED
конектори : 510
боја : 10 модели за избор

Елитниот под-Ом / RTA атомизатор

завршувањето : Нерѓосувачки челик / Pyrex
димензии : 46мм x 22,5мм
тип : Под-ом чистомизатор / RTA атомизатор
Капацитет : 3 ml
Пополнување : До врвот
(RTA) : Позлатена палуба / Склоп со еден калем
Отпорници : Елит 0,25 оми (30 до 60 вати)
Проток на воздух : Прилагодлив прстен на основата
капе врвот : 810 крајна
боја : 10 модели за избор

J&P pod адаптер

конектори : 510
Мешунките се прифатени : J&P – Juul – Phix


ELITE MINI: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новиот сет“ Elite Mini „од страна на Се радувам наскоро ќе биде достапен за 50 евра за 

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот