ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Zeta MTL RTA (Asvape)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Zeta MTL RTA (Asvape)

За неколку години кинескиот производител асвапе успеа да издвои место по избор на пазарот на е-цигари. Денес ќе откриеме атомизатор што може да направи бранови: The Зета МТЛ РТА. Сакате да дознаете повеќе? Па, ајде да одиме на целосна презентација на ѕверот!


ZETA MTL RTA: ВЕЛИЧЕН АТОМИЗАР, ВРАЌАЊЕ КОН ОСНОВИТЕ! 


Не можеме да го негираме тоа, суб-ом се повеќе го отстапува местото на MTL (индиректно вдишување) кое се враќа. Денес ве носиме во Асвапе за да откриете нов скапоцен камен: Zeta MTL RTA. 

Целосно дизајниран од не'рѓосувачки челик и PEI, Zeta MTL RTA е вистински дизајнерски реконструктивен атомизатор „Танк“. Тешко е да не се потсетиме на атомизаторите што ги имавме пред неколку години, вклучувајќи го и многу познатиот Kayfun, кога го гледаме овој модел. Елегантен и добро завршен, Zeta MTL RTA има бројни гравури, вклучувајќи го логото на производителот и неговото мото „Aequitas“. 

Zeta MTL RTA е опремена со иновативна керамичка палуба за многу простор за да ги направите вашите уредувања. Комората за атомизација е исто така изработена од керамика и на овој модел ќе најдеме PEEK изолација. Дизајниран за склопови со еден калем, Zeta MTL RTA ќе понуди многу добро прикажување на вкусот. За потсетување, станува збор за атомизатор „Tank“, новиот од Asvape затоа ќе биде опремен со PEI резервоар со капацитет од 2,5 ml кој ќе се полни одозгора. 

Прстенот за проток на воздух е прилично прецизен и ќе ги понуди потребните прилагодувања за квалитетна испарување при индиректно вдишување (MTL). Ако Zeta очигледно може да работи со класични е-течности, строго се препорачува за употреба на е-течности со никотинска сол. Овој нов атомизатор има класична врска 510 и ќе се испорачува со врв 510 капка по капка. 


ZETA MTL RTA: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Нерѓосувачки челик / PEI
тип : MTL RTA реконструктивен атомизатор (резервоар)
димензии : 22мм x 41.8мм
лента : Керамика 
Монтажа : Едно-серпентина
Капацитет : 2,5 ml
Пополнување : До врвот
Проток на воздух : Прилагодлив прстен на основата
Најавете се : 510
капе врвот : 510
боја : челик или црна боја


ZETA MTL RTA: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ 


Новиот атомизатор Зета МТЛ РТА „од страна на асвапе сега е достапен за 40 евра за 

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Управниот директор на Vapelier OLF, но исто така и уредник на Vapoteurs.net, со задоволство го вадам моето пенкало за да ја споделам со вас веста за vape.