ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Коцката (Jwell)
ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Коцката (Jwell)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Коцката (Jwell)

Постојано во истражувањето и иновациите, Французите од Wellвел претставува нова минијатурна кутија која има многу елегантно име: Коцката. Па ајде да го откриеме овој нов модел преку целосна презентација. 


КОЦКАТА: ЕДНОСТАВНА, КОМПАКТНА И ЕЛЕГАНТНА!


Со текот на времето, Jwell најде вистински стил со материјали кои се секогаш многу префинети и елегантни. Со цел да допре до постојано зголемување на публиката која прв пат купува, францускиот производител штотуку лансираше нова минијатурна кутија: The Cube. 

Елеганцијата и дискрецијата се она што најдобро ја карактеризира оваа нова кутија целосно дизајнирана од нерѓосувачки челик. Многу компактен, има карбонска обвивка од страна за да ви даде добар стисок. Наместо наменета за почетничка публика, оваа мала кутија е опремена со интегрирана батерија од 1750 mAh и под-ом клиромизер со капацитет од 3 ml. 

Ако клиромајзерот може да се наполни околу десет пати според производителот, ќе треба да се смени после тоа е потрошен материјал. Опремен со LED контрола за автономија, Cube ќе биде прилично лесен за употреба.


КОЦКАТА: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Нерѓосувачки челик / Јаглерод
димензии : Непознато
Енергија : Вградена батерија од 1750 mAh
Контејнер : Subohm клиромајзер 3 ml
Вредност на отпор : Непознато
Број на полнење : Околу 10 
Полнење : USB
Автономија : LED индикатор на кутијата
боја : челик или црна боја


КОЦКАТА: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новата кутија Коцката „од страна на Wellвел сега е достапен за 39,90 евра. Заменските клиромизатори се продаваат по 6,90 евра.

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Вистински ентузијаст на vape долги години, се приклучив на редакцијата веднаш штом беше создадена. Денес главно се занимавам со прегледи, упатства и понуди за работа.