ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Mico Resin AIO (Smok)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Mico Resin AIO (Smok)

Денес ве носиме во кинескиот гигант“ Смок » со цел да се открие нов систем „pod“ во формат на кутија: The Mico Resin AIO. Сакате да дознаете повеќе? Па, ајде да одиме на целосна презентација на ѕверот.


MICO RESIN AIO: ЕДНОСТАВНА И ДИЗАЈНИРАНА МАЛА ПОДМОД КУТИЈА!


Широко познат по тоа што е главен снабдувач на моќна опрема и многу често во суб-оми, Smok сè повеќе влегува во секторот на подмод. Денес, кинескиот производител ни ја нуди својата најнова креација: Mico Resin AIO. 

Целосно дизајниран од легура на цинк со завршна обработка на смола, Mico Resin AIO е компактна, ергономска и оригинална кутија на Podmod. Наменета да биде вистинска кутија „се-во-едно“, новата креација на Smok веднаш привлекува со својата елаборирана естетика и нејзините различни бои (7 модели за избор). На неговата главна фасада ќе најдеме мал отвор кој ви овозможува да ја видите преостанатата е-течност, од страна прекинувач за вклучување на кутијата и под микро-USB приклучок за полнење. 

Опремен со внатрешна батерија од 700 mAh, Mico Resin AIO има моќност која може да варира помеѓу 10 и 26 вати. Лесна за употреба, новата AIO кутија од Smok е опремена со систем за палење со вдишување. Внатре ќе најдеме капсула за полнење (под) со капацитет од 1.7 ml опремена со отпор од 0,8 оми или 1 ом. Полнењето може да се направи многу едноставно на страна со отстранување на мешунката и отворање на капакот. Мал бонус, кутијата Mico Resin AIO ќе биде испорачана со кабел за прицврстување околу вратот. 


MICO RESIN AIO: ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ


завршувањето : легура на цинк / смола / пластика
димензии : 56.3 mm x 46.5 mm x 14.8 mm
тип : Подмод кутија „Сè-во-едно“.
Енергија : Внатрешна батерија 700 mAh
моќ : од 10 до 26 вати
Полнење : Со микро USB
Опсег на отпор : 0.6 оми -2 оми
Автономија : LED индикатор 
Операција : Со вдишување
Контејнер : Мешунка која се полни
Капацитет : 1,7 ml
Отпор : 0,8 оми / 1 оми
Пополнување : Од страната на мешунката
Најавете се : Сопственик
боја : 7 модели за избор


MICO RESIN AIO: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новата кутија Mico Resin AIO „од страна на Смок наскоро ќе биде достапен за 25 евра за 

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот