ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Mini Minikin 50w (Asmodus)
ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Mini Minikin 50w (Asmodus)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Mini Minikin 50w (Asmodus)

Дали е навистина возможно да се понуди комплет кој е повеќе мини отколку мини? Па мора да верувате затоа што производителот Асмодус го лансираше својот нов комплет“ Mini Minikin 50w » од кои ви нудиме комплетна презентација.


MINI MINIKIN: МИНИАТУРЕН И ПОСЕБНО СЛАТЕН!


Asmodus сака да продолжи да сурфа на својата кутија Minikin која денес е сигурна вредност на пазарот за испарување. И за тоа, ништо подобро од тоа секогаш да нудите помали, подискретни, послатки. Новиот комплет „Mini Minikin“ е составен од дизајнерска кутија со две бои (црвена/бела, виолетова/црна, црна/жолта) и атомизатор со неверојатно име: The Ohmlette.

Работејќи со батерија од 18500 (вклучена), кутијата Mini Minikin е опремена со чипсет Chip GX-50 кој нуди максимална моќност од 50 вати. На овој модел ќе ги најдеме сите класични начини на употреба: променлива моќност, контрола на температурата, крива, TCR, TFR. Благодарение на интегрираната USB порта, можете да ја наполните кутијата или да го ажурирате фирмверот.

Атомизерот Ohmlette што се испорачува во комплетот има резервоар од 2,4 ml и работи со два вида отпор (0,4 Ohm или 0,8 Ohm). 


MINI MINIKIN: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Нерѓосувачки челик / Pyrex
Енергија : Батерија Efest 18500 (вклучена)
моќ : До 50 вати
Чипсет : Чип GX-50
Начини на употреба : Променлива моќност, TC, Крива, TCR, TFR.
Контрола на температурата : од 100°C до 300°C
Капацитет на атомизатор : 2,4 ml
Отпорници : 0,4 Ом / 0,8 Ом.
боја : црвено/бело, виолетово/црно, црно/жолто


MINI MINIKIN: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новата кутија Mini Minikin 50w „од страна на Асмодус наскоро ќе биде достапен како комплет за 90 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Ко-основач на Vapoteurs.net во 2014 година, оттогаш сум негов уредник и официјален фотограф. Јас сум вистински љубител на вапинг, но и на стрипови и видео игри.