ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Мотив (Wismec)
ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Мотив (Wismec)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Мотив (Wismec)

Не можеме да го кажеме тоа во моментов Висмек не е активен на пазарот. Откако ги таргетираше стручните испарувачи со нов механички комплет, кинескиот производител ги таргетира купувачите за прв пат со својот нов „ Мотив“. Ајде да одиме на целосна презентација на ѕверот!


МОТИВ: НОВИОТ ЕДНОСТАВЕН И ЕФИКАСЕН КОМПЛЕТ СЕ-ВО-ЕДНО!


Висмек отсекогаш бил во можност да ги таргетира сите типови на испарувачи од почетници до експерти. Производителот кој денес стана вистинска референца во секторот го претставува својот нов комплет „Motiv“. ПА ? Дали ова ве мотивира? Да одиме !

„Motiv“ е комплетен комплет сè-во-едно дизајниран од Wisec. Со својата овална форма не само што е атрактивен туку и многу ергономски. Што се однесува до техничките карактеристики, овој е многу лесен за употреба и има само едно копче за работа. Во однос на капацитетот, овој вклучува резервоар против истекување од 2 ml. Полнењето едноставно се прави одозгора со одвртување на горното капаче. Што се однесува до автономијата, „Motiv“ има интегрирана батерија од 2200 mAh која нуди прилично пристоен животен век за овој тип на производи. Прстенот на горното капаче на атомизаторот нуди можност за модулирање на неговиот проток на воздух.

Со цел да му даде малку повеќе на дизајнот, Wisec има интегрирано обоени LED диоди во резервоарот (7 различни бои). Малата лоша страна е уште еднаш во отпорниците кои не се навистина погодни за првпат купувачи, всушност „Motiv“ работи со DS Head отпорници, достапни во Dual Coil 0.25Ω (25-60W) и Notchcoil 0.25Ω (25-40W) .


МОТИВ: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ 


завршувањето : Нерѓосувачки челик / Pyrex
димензии : 132,6 мм x 20 мм x 29 мм
Енергија : батерија од 2200 mAh
Резервоар : 2 ml
Проток на воздух : Модуларен 
Отпорници : Двојна намотка 0.25Ω / Ноч серпентина 0.25Ω 
Вчитување : USB
Боја на резервоарот : Црвена / Жолта / Зелена / Сина / Индиго / Бела / Виолетова
боја : Бела, метална, црвена, сива, црна 


МОТИВ: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новиот сет“ Мотив „од страна на Висмек наскоро ќе биде достапен за 35 евра врска

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Управниот директор на Vapelier OLF, но исто така и уредник на Vapoteurs.net, со задоволство го вадам моето пенкало за да ја споделам со вас веста за vape.