ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Reverie RDA (Timesvape)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Reverie RDA (Timesvape)

Денес ве водиме до Тајмсвејп со цел да се открие нов реконструктивен атомизатор од типот „dripper“: The Reverie RDA. Сакате да дознаете повеќе? Па, ајде да одиме на целосна презентација на ѕверот!


REVERIE RDA: ДИЗАЈНЕРСКИ И ОРИГИНАЛЕН ЕДЕН КАПЕЛОК!


Ако Timesvape очигледно не е дел од листата на најдобри производители на пазарот на е-цигари, тој често нуди интересен и оригинален материјал. Денес сме заинтересирани за нов реконструктивен атомизатор: Reverie RDA. 

Направен од нерѓосувачки челик, Reverie RDA е реконструктивен атомизатор „капкалка“ со навистина убав дизајн. Целосно дизајниран во Соединетите Држави од Timesvape во соработка со рецензентот „Stan“, овој атомизатор со дијаметар од 24 mm е прекрасно парче што ќе одговара на повеќето модови и кутии на пазарот.

Опремен со едноставна вертикална плоча со прилично длабок резервоар, Reverie RDA е капалка што може да се состави како една намотка. Комората за атомизација е намалена колку што е можно повеќе за да се обезбеди многу добро прикажување на вкусот. Новиот „Timesvape dripper“ има модуларен прстен за проток на воздух со 12 влезови кои можете да ги прилагодите по ваша желба, а исто така ќе биде можно да го извадите за полесен пристап до фиоката. 

Фановите на Squonk, исто така, ќе се најдат таму бидејќи Reverie RDA ќе биде опремен со 510 конекција со долен доводник. Конечно, овој капе ќе биде испорачан со два различни врвови од 810 капка. 


REVERIE RDA: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Нерѓосувачки челик 
Дијаметар : 24 мм
тип : атомизатор кој може да се изгради од типот „Dripper“
лента : Единечна вертикална
Монтажа : Едно-серпентина
Проток на воздух : Модуларен прстен 12 влезови
Најавете се : 510 и 510 BF
капе врвот : 810 црна Делрин / 810 Смола
боја : челик или црна боја


REVERIE RDA: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новиот реконструктивен атомизатор Reverie RDA пар Тајмсвејп наскоро ќе биде достапен за 35 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот