ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Hedron Box 200W (Vaporshark/Wismec)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Hedron Box 200W (Vaporshark/Wismec)

Познатиот производител Пареа ајкула се враќа на пазарот за вапинг! Во соработка со Висмек, таа претстави сосема нова кутија со тројна батерија: Хедронска кутија 200w » што ви го претставуваме веднаш.


HEDRON 200W: ПРВАТА КУТИЈА ДИЗАЈНИРАНА ОД VAPORSHARK И WISMEC!


Vaproshark за прв пат ги здружува силите со Wisec за да ни ја понуди Хедронската кутија. Оваа електронска кутија од 200 W вградува 3 батерии од 18650 во ергономски формат. Нудењето моќна кутија во ергономски формат е предизвик. Особено кога производителот го прави изборот (пожелен) од батериите 18650, а не Lipo. Во ова, посебната форма на Хедрон е успех. Дизајнерската работа може да собере 3 батерии 18650 во содржан формат со пријатно држење.

Опремен е со повеќе од голем OLED екран, многу удобен за користење. Магнетната врата овозможува лесен пристап до батериите за да се полнат (исто така се полнат со помош на испорачаниот USB-кабел). VaporShark направи име за себе на пазарот на електронски цигари со популаризација на форматот на електронска кутија. Ако Mod Tub тогаш имаше предност меѓу испарувачите, познатите кутии Vaporshark DNA30 потоа DNA40 и DNA200 ја променија ситуацијата.

Затоа е потценување да се каже дека американскиот бренд е референца во однос на електро кутијата. Со цел да понуди кутија која е и моќна и достапна, VaporShark еднаш го напушта чипсетот Evolv во корист на чипсет Wisec кој веќе нема што да докажува. Vaporshark соработуваше за производство на Hedron Box има друга големина: Wistec. Со своето многу познато Reuleaux, кинескиот производител се докажа во однос на кутијата со тројни батерии и сигурен и достапен електронски модул. Чипсетот на Hedron Box нуди моќност од 200 W, контрола на температурата и, секогаш убаво, чипсет што може да се надградува врз основа на подобрувањата на производителот.


HEDRON 200W: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


димензија : 89X40,5X51мм
Производство : Висмек / Vaporshark
моќ : До 200W
Енергија : 3 батерии x 18650
режим : Контрола на температурата (Ni200 / Ti / SS316L) / TCR / VW
екран : OLED 24,38 mm
фирмверот : Може да се надградува


HEDRON 200W: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новата кутија Хедрон 200w „од страна на Пареа ајкула et Висмек сега е достапен на Филијас Облак За 79,90 евра.

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Имајќи обука за специјалист за комуникација, се грижам од една страна за социјалните мрежи на Vapelier OLF, но исто така сум уредник на Vapoteurs.net.