ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: EVIC VT (JOYETECH)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: EVIC VT (JOYETECH)

О не! Oyојетек не е мртов! А за оние кои се сомневаа, еве ги во трка за најновите генерации на кутии со најава за комплетот“ Евиќ В.Т“. Joyetech повеќе не се смее и не удира по маса со овој комплет кој веќе ветува дека ќе биде бестселер!

eVic_VT_Full_kit_02


EVIC VT: КОМПЛЕТ КОМПЛЕТ И НЕКОЛКУ ФИНИШИ


Evic VT е претставен како комплетен пакет, вклучува Evic VT мод, Ego One атомизатор, калем Ni200 (0,2 Ohm), титаниумски калем (0,4 Ohm), USB-кабел и ѕид од адаптер. Затоа ќе биде достапен во 3 различни бои: Бело/сино, жолто/црно и црно/црвено. Evic Vt е мод со моќност од 60 вати кој вклучува голем Oled екран, a Батерија од 5000 mah и контрола на температурата.

eVic_VT_06


КАРАКТЕРИСТИКИ EVIC VT


Големина : 47 * 25.5 * 85.6mm
Батерии : 5000mAh
Излезен начин : Режим VT-Ti/VT-Ni/VW
Ограничување на температурата : 100-315℃
излезна моќност : 1W-60W
Излезен напон : 0.5V-8.0V
Граница на отпор : 0.2 Ω

eVic_VT_17


EVIC VT: СО ОВОЈ МОД, JOYETECH ВЛЕГУВА ВО НОВ СВЕТ


Затоа забележуваме дека на овој Evic VT се достапни 3 режими, режим за отпори Ni200 (VT-Ni), режим за отпорници Титаниум (VT-Ti) и режим класичен VW за сите други отпорници. Затоа, контролата на температурата ќе се управува соодветно на користениот режим. Што се однесува до екранот Oled, тој ќе ги прикаже режимот, променливата моќност, вредноста на отпорот, температурата, индикаторот за батеријата и бројот на вдишување.

eVic_VT_Full_kit_03


EGO ONE: АТОМИЗАТОР НА НАЈНОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА ОД ЏОЈЕТЕК


Со оваа кутија Евиќ В.Т“, Joyetech имаше добра идеја да обезбеди копија од својата најнова генерација атомизатор: The Ego One. Со својата завршница и неговиот избор на отпор, тој ќе биде совршено прилагоден на Evic VT и може да се користи со најдобри можни перформанси во целосна безбедност. Јасно е дека тоа е вистинска поставеност што ќе понуди висока густина на пареа и добро испуштање на пареата без ризик!

eVic_VT_04


ЦЕНИ И ДОСТАПНОСТ НА EVIC VT КОМПЛЕТ НА JOYETECH


Оваа сосема нова поставка на Joyetech ќе биде достапна на пазарот за неколку недели. За цената, комплетот“ Евиќ Vt се најавува околу 134,90 евра. Во споредба со цените на Vapor Shark или најновата Hana Modz, нема сомнеж дека Joyetech го прикажува својот комплет. Евиќ Vt како достапен производ. Да видиме сега дали квалитетот е таму, но мириса многу добро и едвај чекаме да го тестираме!

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Управниот директор на Vapelier OLF, но исто така и уредник на Vapoteurs.net, со задоволство го вадам моето пенкало за да ја споделам со вас веста за vape.