ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Kaos Skycar 230W TC (Sigelei)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Kaos Skycar 230W TC (Sigelei)

Уште еднаш одиме со вас во кинескиот гигант Сигелеи да откриете сосема нова кутија за „подесување“: The Kaos Skycar 230W TC. Сакате да дознаете повеќе за оваа грутка што доаѓа? Па, ајде да одиме на целосна презентација на ѕверот. 


KAOS SKYCAR 230W TC: МОЌНА И ДИЗАЈНИРАНА „СПОРТСКА“ КУТИЈА!


Со Kaos, кинескиот производител веќе достигна високо ниво на дизајн, овој пат Sigelei се обидува да ги изненади сите со својата новина: Kaos Skycar 230W TC.

Правоаголен во формат и целосно дизајниран од легура на цинк и пластика, Kaos Skycar 230W TC јасно го позајмува својот дизајн од луксузни спортски автомобили. Компактен, но и многу ергономски со своите заоблени рабови, новиот Kaos Skycar веројатно ќе им се допадне на испарувачите кои бараат оригиналност.

На главната фасада, пред се има систем на LED диоди кој силно потсетува на неонските светла присутни на „тјунинг“ автомобилите, секако ќе може да се менува бојата. Kaos Skycar нема екран, но е опремен со прилично оригинално копче за придушување. Прекинувачот ќе биде на страната на кутијата за да понуди оптимално држење.

Работејќи со две батерии 18650, кутијата Kaos Skycar има максимална моќност од 230 вати. Не барајте различни режими на работа бидејќи најновиот Sigelei останува прилично едноставен само што нуди променлива моќност (Power). Моќта директно ќе се промени со вртење на копчето за затемнување кое има 17 позиции. 


KAOS SKYCAR 230W TC: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ 


завршувањето : Легура на цинк / пластика
димензии : 88 mm x 47 mm x 32 mm
тип : Електронска кутија
Енергија : 2 батерии x 18650
моќ : од 10 до 230 вати
Излезен напон : 1.0V-7.5V
Режими : Променлива моќност
Опсег на отпор : 0.1Ω-3.0Ω
Екран : Не
Варијација на моќност : Централно копче за затемнување
конектори : 510


KAOS SKYCAR 230W TC: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новата кутија Kaos Skycar 230W TC „од страна на Сигелеи наскоро ќе биде достапен за 60 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Вистински ентузијаст на vape долги години, се приклучив на редакцијата веднаш штом беше создадена. Денес главно се занимавам со прегледи, упатства и понуди за работа.