ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: MVP5 (Innokin)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: MVP5 (Innokin)

Денеска ве водиме кај познатиот кинески производител Инокин со цел да ви ја претставиме новата верзија на легендарната кутија: The МВП5. Сакате да дознаете повеќе? Па, ајде да одиме на целосна презентација на ѕверот!


МВП5 – ИННОКИН: ЛЕГЕНДАРНАТА КУТИЈА КОНЕЧНО СЕ ВРАТИ!


Дали сте долгогодишен испарувач? Очигледно се сеќавате на познатата МВП ложа на Иннокин. Познатиот кинески производител денеска ја лансира новата генерација верзија наречена MVP5.

Правоаголен формат и целосно дизајниран од легура на цинк, MVP5 е ергономска кутија со футуристички дизајн. Нема да ве изненади со задржување на главните естетски линии на нејзината голема сестра, првата генерација МВП. На главната фасада ќе најдеме голем прекинувач/Стик, OLED екран и прилично големо копче за затемнување. MVP5 има и микро-USB приклучок кој ќе се користи за полнење и можно ажурирање на фирмверот.

Опремен со внатрешна батерија од 5200 mAh, MVP5 има максимална моќност од 120 вати. Повеќе од батерија од 120 вати, MVP5 е вредна алатка за преживување! Вистински швајцарски армиски нож за испарување, има фенерче, режим на надворешна батерија, сензор и многу други работи. MVP5 има 3 режими на напојување (нормален, засилувач и мек) со регулатор на температура, како и претходно поставени напојувања оптимизирани за резервоарот Ajax (DTL) и Z-Coils Zentih и Zlide отпорници (MTL). Можно е да заштедите 4 различни поставки.

Новата кутија Innokin има фенерче за опстанок на отворено или во случај на итност. Притиснете го копчето за фенерче за веднаш да ја активирате ЛЕР. Одликувајќи се со 6 режими (Max, Mid, Min, SOS, Beacon, Strobe), фенерчето може да се користи со една рака и го памети последниот користен режим. Во итен случај, треба да знаете колку време ви преостанува. Екранот за работа со фенерче MVP5 го прикажува преостанатото време на осветлување во тековниот режим. Кога треба да знаете повеќе за тоа каде сте, MVP5 има пакет со сензори со компас, термометар, барометар и височина.

Но, тоа не е сè бидејќи MVP5 нуди и режим на моќност и вклучува подобрена функција за паметно полнење! Новата кутија MVP5 ќе се нуди самостојно или со новиот Zlide clearomizer.


MVP5 – ИННОКИН: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Цинк легура
димензии : 141 мм x 53 мм x 27 мм
Енергија : Внатрешна батерија 5200 mAh
Полнење : Микро USB
моќ : од 6 до 120 вати
Напон : Макс. 7.5 V 
Автоматско спиење : Помеѓу 3 и 18 секунди
Отпорност : 0.16Ω (50 – 80W) / 0.35Ω (30 – 55W)
Капацитет : 5 ml 
Максимална излезна струја : 35A 
Опсег на отпор : 0.1Ω – 3.5Ω
функција : фенерче, сензори со компас, термометар, барометар и височина.
без завртки : 510 
боја : сива, црна, бела, шума, сабја 


MVP5 – ИННОКИН: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новата кутија МВП5 пар Инокин наскоро ќе биде достапен за 70 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот