ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: V200 (Augvape)
ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: V200 (Augvape)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: V200 (Augvape)

Денес одиме во Кина и поконкретно во Аугвејп да откриете нова кутија која најверојатно ќе им се допадне на ентузијастите на автомобили: The V200. Без понатамошно одложување, еве ја нашата целосна презентација на овој нов модел!


V200: МОЌЕН, ДИЗАЈНИРАН И ИНСПИРИРАН ОД МОТОР НА ХОНДА!


Со V200, Augvape се чини дека сака да ги привлече јапонските ентузијасти за автомобили. Навистина, ако на прв поглед дизајнот на оваа нова кутија нема нужно да ве изненади, тој всушност е направен по моделот на добро познат мотор: B18C Type-R од Honda.

Целосно во легура на цинк и претставен во правоаголен формат, V200 е компактен, ергономски и прилично оригинален. На главната фасада ќе има тркало за навигација низ менијата и модулирање на напојувањето, олд екран и микро-усб порта за повторно вчитување и ажурирање на фирмверот.

Работејќи со две батерии 18650, новата кутија V200 има, како што сугерира неговото име, максимална моќност од 200 вати. Ова може да ве изненади, но новата кутија од Augvape нема контрола на температурата и останува ограничена на 3 режими на работа: Променлива моќност / Бајпас / V-режим.


V200: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Цинк легура
димензии : 87.5 mm x 45 mm x 29.2 mm
Енергија : 2 батерии x 18650
моќ : До 200 вати
режим : Променлива моќност / Бајпас / V-режим
Контрола : Ротирачки бројчаник
Опсег на отпор : од 0.05 до 3.0 оми
Екран : OLED
Usb : За повторно вчитување и ажурирање на фирмверот
конектори : 510
боја : Бела, црвена, црна


V200: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новата кутија V200 пар Аугвејп наскоро ќе биде достапен за 75 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Ко-основач на Vapoteurs.net во 2014 година, оттогаш сум негов уредник и официјален фотограф. Јас сум вистински љубител на вапинг, но и на стрипови и видео игри.