МОБИЛИЗАЦИЈА: „Вејпинг пост“ ја поддржува иницијативата „#jesuisvapoteur“.

МОБИЛИЗАЦИЈА: „Вејпинг пост“ ја поддржува иницијативата „#jesuisvapoteur“.

Тоа е вистински плебисцит што иницијативата го добива #Исусвапотерот лансиран од страна наАгенција Oneshot пред неколку дена. Доколку на Vapelier.com et Vapoteurs.net очигледно се партнери на оваа голема мобилизација која им предлага на сите да го бранат вапето, со задоволство дознаваме дека нашите колеги од „ Vaping Post » штотуку ја одобрија операцијата преку Член комплементарно.


„МНОГУ ПРОФЕСИОНАЛНА И ОРГАНИЗИРАНА ИНИЦИЈАТИВА“


 » Оваа доброволна иницијатива би можела да претставува интересен придонес во активностите на Фивапе и Совапе, чија улога останува клучна, но чии јавни позиции понекогаш се поретки “, токму во овие термини нашите колеги од Vaping Post дефинираат мобилизација #Исусвапотерот .

Од наша страна, со двете раце ја поздравуваме оваа позиција и пред се оваа амбициозна мобилизација која дефинитивно би можела да ги собере различните играчи во испарувањето кон една заедничка цел: Одбрани го вапот!

Прашање е, овде и сега, за заедничко дејствување, за одбрана на една единствена визија: онаа за свет без тутун. И во согласност со нашето кредо, го повторуваме нашиот предлог да ги отвориме нашите канали Фивапе, à Франција Vaping како и Vap You, So Vape, Vaping Post, Vapexpo, Le Journal du Vapoteur, E-cig Mag, Le Losange, l'Aiduce и секој што сака.


Сами, одиме побрзо, заедно одиме понатаму.


Денес, vape бара вистинска унија и #Исусвапотерот е одлична можност да ги пренесеме сите наши тврдења понатаму! За повеќе информации, посетете ја официјалната веб-страница: www.jesuisvapoteur.org

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Главен уредник на Vapoteurs.net, референтната страница за вести за испарување. Посветен на светот на испарувањето од 2014 година, работам секој ден за да се осигурам дека сите испарувачи и пушачи се информирани.