ДОСИЕ: ОТКРИВАЊЕ НА МЕДИУМИТЕ VAPE

ДОСИЕ: ОТКРИВАЊЕ НА МЕДИУМИТЕ VAPE

Денеска започнуваме ново досие кое за предмет ќе има „ откривање на медиумите на вап“. Ако не знаете што се прави во списанијата, програмите и сајтовите од светот на вапингот, редакцијата ќе ви го дешифрира сето ова! За ова ќе започнеме со Франција, па ќе направиме турнеја низ Обединетото Кралство и САД.


VAPE MEDIA – ВО ФРАНЦИЈА


pgvg-број 5


PGVG MAGAZINE – VAPE NEWS FOR PRO !


Списание PGVG е поддршка на информации и комерцијални понуди за професионалци на vape. Првите изданија беа малку хаотични, но сега има многу интересни написи и информации. Во ова списание ќе најдете написи за законодавството, за актуелните настани на vape, прегледи на е-течности / материјали, споредби, интервенции на Céléanne, Nuke vapes и K of Karl. PGVG списание е бесплатен, така што има многу рекламирање, резервирано е за професионалци. За да нарачате или консултирате состанок на официјалната веб-страница - при : Бесплатно.

 

вапексомаг1


E-CIG MAGAZINE – ЕДИНСТВЕНИОТ МАГАЗИН ЗА ПОТРОШУВАЧ VAPE ВО ПРОДАВНИЦА!


Првото списание на електронската цигара! Над 100 страници за читање во секој квартален број, внатре, статии, интервјуа, многу прегледи и споредби за хардвер и е-течности. Очигледно ќе ги најдете суштинските вести за vape! Да го најдете на киосците Закажување ICI. при : 6.90 евра

 

YouTube


ЈУТУБ И КАНАЛИ НА РЕВИЗЕНТИТЕ – ВИСТИНСКА КОМУНИКАЦИСКА МРЕЖА


Les YouTube канали се највлијателните мрежи на медиумско ниво во vape. Првично некои тестери, исто така наречени " Рецензенти зборуваше за електронската цигара и понуди тестови, сега има по неколку стотици понуди дневно“. списанија“. Најпознат од сите Nuke Vapes » беше еден од пионерите во Франција со „ Себ и вапес “ и уште неколку, денес секој производ од вапот е сециран и презентиран од многу луѓе. Се појави попрофесионален канал, тоа е „ синџир на вап кој и покрај тешкиот почеток нуди критики, интервјуа, дебати.. Очигледно ќе зборуваме малку за нашиот канал “ Vapoteurs.net » која постои од јануари 2014 година и која нуди списанија од сите видови (Е-течности, опрема) а исто така комплетни упатства за почетници во основа.

2836828090_67d4900ab3_o

 


БЛОГ И ВЕБ СТРАНИЦА: ИНФОРМАЦИИ И ПОМОШ ЗА ВАПЕРСИ


Постојат многу блогови и веб-локации како нашиот и се вистински рудник за злато за да дознаете повеќе за светот на испарувањето. My-cigarette.fr, Vapyou.com, Вапе.ли и многу други адреси кои ќе ви понудат квалитетни написи, континуирани информации и помош преку големи датотеки или добро истражени прегледи. Секој блог или веб-страница има свој идентитет, некои се прилично неутрални, а други повеќе посветени. Ваше е да ги откриете и да ги следите оние кои, според вас, се најпоучни и најинтересни. Ma-cigarette.fr, на пример, многу се занимава со вести за е-цигари и Вапе.ли наместо тоа ќе се специјализираат за хардверски прегледи и тестирања High-end. Сите ние сме различни во начинот на кој му пристапуваме на вапот и затоа ќе имаме афинитети и потреби кои ќе се разликуваат од една до друга личност.


МЕДИУМИТЕ VAPE – ВО Соединетите Држави И ОБЕДИНЕТО КРАЛСТВО


VPR_Issue3_2014_01


VPR: американско СПИСАНИЕ ЗА ЛУЃЕ КОИ ГО ИМААТ VAPE КАКО НАИВ НА ЖИВОТ!


Ова списание не е само извор на вести или информации, тоа е прилично резервирано за луѓе кои живеат за и со вап. Тоа е квартално списание кое главно ја истакнува уметничката страна на е-цигарите. Внатре, очигледно ќе најдеме новости, но поголемиот дел од овој магазин е посветен на vape културата! Ова квартално списание е напишано на англиски јазик, внатре ќе најдете информации за претстојните е-цигари, презентации на необични продавници, нови е-течности и трендовски материјали на моментот (особено high-end). Исто така, за задоволство на овие господа, насекаде во VPR. Конечно, ова ќе ви овозможи да знаете сè за културата на вап, врската со светот на тетоважите е честа појава таму и она што помалку го знаеме во Франција, трговијата (маица, капа...) Можете да го најдете во читањето бесплатно на официјалната веб-страница.  при : Бесплатно.

i_5-покривка


ВАП ВЕСТИ МАГАЗИН: АМЕРИКАНСКА ГЕНЕРАЛИСТИЧКА ПОДДРШКА КОЈ ИМА ПРИОРИТЕТ НА ВЕСТИ!


Вејп вести магазин е различен од VPR, тој нуди содржина што е малку поопшта и насочена кон вестите и културата на вајп. Вејп вести магазин затоа нуди вести, написи за културата на vape, интервјуа, прегледи за опрема за електронски цигари, помош за почетници, презентации на продавници, брендови…. Многу сеопфатно списание целосно на англиски јазик. Ќе ви бидат понудени и неколку модни/секси фотографии за да го илустрирате списанието. Можете да го најдете бесплатно за читање на официјалната веб-страницапри : Бесплатно или претплата

maxresdefault


КАНАЛ НА ЈУТУБ / РЕЦЕНЗЕНТИ / БЛОГ


Во Соединетите Американски Држави и во Обединетото Кралство, не постојат стотици, туку илјадници канали на YouTube кои се посветени на вапот. На рецензенти Најпознати се Rip Trippers, Фил Бусардо или Грим Грин. Нивните прегледи се секогаш интересни за гледање ако сакате да откриете нов материјал, најновите трендови во е-течноста или дури да имате квалитетни упатства. Ќе најдете и во САД и Обединетото Кралство, многу блогови et Веб-страници посветени на vape, тие се разновидни и разновидни, еден од најпознатите е Е-списание Spinfuel што покрај тоа што нуди новости, е вистински барометар во однос на рејтингот на е-течноста со своите „ Spinfuel награди » кои ги наградуваат најдобрите креации во моментот.

 

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Главен уредник на Vapoteurs.net, референтната страница за вести за испарување. Посветен на светот на испарувањето од 2014 година, работам секој ден за да се осигурам дека сите испарувачи и пушачи се информирани.