ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Notos RDA (Inowire)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Notos RDA (Inowire)

Денес ве носиме на Французите од Inowire да се открие нов реконструктивен атомизатор: На Notos RDA. Сакате да дознаете повеќе? Па, ајде да одиме на целосна презентација на ѕверот!


НОТОС РДА: ЕЛЕГАНТЕН И ДОБРО ДИЗАЈНИРАН ЕДЕН КАПКАЛ!


Веќе имајќи вистинска репутација со својата позната отпорна жица, францускиот производител Inowire сега започнува со дизајнирање на реконструктивни атомизатори со новиот Notos RDA.

Целосно дизајниран од не'рѓосувачки челик, Notos RDA е исклучително добро обработен атомизатор од типот „dripper“ кој може да се реконструира, кој ни се претставува со одредена елеганција. Трезен, дискретен и функционален, оваа нова капалка со дијаметар од 22 mm несомнено ќе им се допадне на најпребирливите испарувачи. 

Notos RDA е опремен со многу пристапна двојна плочка со вертикални завртки (со рамни глави) кои ќе сместат само моно-серпентина склопови. Очигледно ориентиран кон вкусот, новиот капалец од Inowire ќе нуди и добар проток на пареа благодарение на неговиот систем за проток на воздух поставен помеѓу врвот капка по капка и ѕвончето. 

Обожавателите на Squonk ќе бидат воодушевени бидејќи Notos RDA ќе биде испорачан со поврзување со долниот довод од 510, а исто така ќе има и комерцијален делрин капе-врв. 


NOTOS RDA: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Нерѓосувачки челик / Delrin
димензии : 22мм x 24мм
тип : атомизатор кој може да се изгради од типот „Dripper“
лента : вертикални завртки со двојни столбови (со рамни глави)
Монтажа : Единечна калем
Кув : Да
Проток на воздух : Да
капе врвот : Сопственик
Најавете се : 510 класичен / 510 BF
боја : Брусен челик / Сатен челик / Злато


NOTOS RDA: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новиот капе Notos RDA пар Inowire сега е достапен за 100 евра за 

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Управниот директор на Vapelier OLF, но исто така и уредник на Vapoteurs.net, со задоволство го вадам моето пенкало за да ја споделам со вас веста за vape.