ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Надминување на зафат (Joyetech)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Надминување на зафат (Joyetech)

Денес ве водиме во кинескиот гигант Oyојетек да откриете изненадувачки нов комплет: Надминување на зафат. Сакате да дознаете повеќе? Па, ајде да одиме на целосна презентација на ѕверот.


НАДМИРУВАЊЕ: ПОДМОД СО ФОРМАТ НА КУТИЈА СО ДВА ВИДОВИ НА ПОД!


Се чини дека лудоста за подмоди не е подготвена да престане и многу производители продолжуваат да иновираат во овој сектор. Ова денес е случај на кинескиот гигант Joyetech кој ја претставува својата сосема нова креација: The Exceed Grip.

Целосно дизајнирана во легура на цинк и Pmma, новата кутија Exceed Grip е всушност компактен, ергономски и практичен подмод. Естетски успешен, овој нов модел ќе биде достапен во 6 различни бои и лесно ќе се смести во џеб или чанта. На неговата главна фасада, Exceed Grip е рафиниран, има едноставен прекинувач за стартување (5 последователни притискања) и палење, како и приклучок за micro-usb за полнење.

Работејќи со вградена батерија од 1000 mAh, новата кутија на Joyetech има и LED индикатор за траење на батеријата што се наоѓа над микро-USB портот. Едноставно како и сите, Exceed Grip ќе се испорачува со два типа на подлоги: 

  • Првиот е мешун за еднократна употреба со максимален капацитет од 3,5 ml опремен со фиксен и интегриран отпор во Mesh од 0,8 оми. Полнењето ќе се направи едноставно со отстранување на силиконската заптивка од страната на мешунката.
  • Вториот е стандарден мешун со максимален капацитет од 4,5 мл кој ќе работи со калем од 0,4 оми Mesh кој се менува кога се носи.

Едноставен, практичен и интуитивен, Exceed Grip ќе одговара на почетниците, како и на стручните испарувачи. Конечно, кутијата Joyetech има многу заштити (краток спој, прекумерна употреба, преоптоварување итн.)


НАДМИНАТ СТРИП: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Легура на цинк / Pmma
димензии : 74 мм x 40 мм x 21 мм
тип : Box Podmod
Енергија : Вградена батерија од 1000 mAh
моќ : максимум 20 вати
Полнење : Со микро USB
Автономија : LED индикатор
Контејнер : 3,5 ml мешунка за еднократна употреба / 4,5 ml мешунка за повеќекратна употреба
Отпорници : 0,8 оми Интегрирана мрежа / EX-M 0.4 оми
капе врвот : 510
Најавете се : Сопственик
боја : 6 модели за избор


НАДМИРУВАЊЕ: ЦЕНИ И ДОСТАПНОСТ


Новата кутија Надминете го зафат „од страна на Oyојетек наскоро ќе биде достапен за 30 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Управниот директор на Vapelier OLF, но исто така и уредник на Vapoteurs.net, со задоволство го вадам моето пенкало за да ја споделам со вас веста за vape.