ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Ishare (Suorin)
ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Ishare (Suorin)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: Ishare (Suorin)

Кинескиот производител суорин стана вистински специјалист за подмод од објавувањето на неговиот комплет " Капка“. Денеска се враќаат со нешто ново: Јас споделувам од кои ви ја нудиме целосната презентација.


ISHARE: ДВА ПОДМОДА И КУТИЈА ЗА НАПОЛНУВАЊЕ!


Со цел да се истакне од конкуренцијата, Suorin одлучи да иновира нудејќи не едноставен подмод, туку комплетен комплет составен од два подмода и кутија што делува како напојување за полнење.

Наместо дизајн и со малку футуристички изглед, Ishare се покажува како практичен, но и многу компактен. Двете батерии Ishare кои се 130 mAh може да се инсталираат директно во кутијата за полнење која има голема автономија (1400 mAh).

Секој мешун има капацитет од 0,9 ml и е опремен со отпор од 2 оми. Очигледно ќе биде возможно да ги наполните вашите мешунки колку што сакате, бидејќи Ishare е таканаречен „отворен“ систем. Операцијата ќе биде многу едноставна, Ишаре започнува со вдишување, така што немате прекинувач за притискање за пукање.

Со максимална моќност од 9 вати, Ishare се полни од кутијата или преку USB. Потребни се 60 минути за полнење на Ishare и 90 минути за полнење на кутијата. Предност на led на секој модел ќе ве предупреди за преостанатата автономија на подмодот.


ISHARE: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


завршувањето : Нерѓосувачки челик
димензии : 85мм x 45мм x 21мм
Енергија : 130 mAh (Ishare) / 1400 mAh (Полнење на кутија)
моќ : 9 вати
Пукање : Со вдишување
Капацитет на подлогата : 0,9 ml
Отпорност на мешунките : 2 ом
Тип на мешунка : Се полни (отворен систем)
Полнење : Со кутија или преку USB
Време на вчитување : 60 мин (Ишаре) / 90 мин (кутија)
боја : Црно-бел


ISHARE: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Новиот сет“ Јас споделувам „од страна на суорин наскоро ќе биде достапен за 70 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Ко-основач на Vapoteurs.net во 2014 година, оттогаш сум негов уредник и официјален фотограф. Јас сум вистински љубител на вапинг, но и на стрипови и видео игри.