ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: RDTA Box Mini 100w (Ijoy)

ИНФОРМАЦИИ ЗА СЕРИЈА: RDTA Box Mini 100w (Ijoy)

По лансирањето на својата кутија RDTA која доби мешана рецензија од ваперс, Се радувам денес лансира нов минијатурен модел: на RDTA Box Mini 100w што ви го претставуваме веднаш.


RDTA BOX MINI 100W: МИНИАТУРНА ВЕРЗИЈА НА IJOY


Нови " RDTA кутија Мини » од Ijoy генерално го задржува изгледот на својата голема сестра дури и ако е достапен во 8 различни бои (жолта, сива, метална, црвена, бела, итн.). Овој минијатурен сè-во-едно модел кој има вградена Li-Po батерија од 2600 mAh ќе ви даде максимална моќност од 100 вати. Овој има 0,96 инчен Олед екран, прекинувач и две копчиња за затемнување, RDTA кутијата Mini е опремена со познатиот чипсет „Iwepal“ кој ќе ви понуди одлична удобност за варење и пристап до сите вообичаени режими, вклучително и контрола на температурата. Се разбира, можно е да се ажурира фирмверот преку микро-USB-портата на кутијата.

Комплетот постои со 2 различни резервоари: првиот од 2 ml (Tpd готов формат) и вториот од 6 ml, така што ќе можете да го извадите, смените и пред се да го исчистите на едноставен начин. Што се однесува до работата на новата кутија на Ijoy, можете да ја користите со однапред изработени отпорници или со класичната табла што може да се изгради. Во врска со полнењето на кутијата RDTA Mini, обезбеден е USB/micro-usb кабел.


RDTA BOX MINI 100W: ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ


димензии : 100.3 мм x 45 мм x 25 мм
Резервоар : 6 ml или 2 ml
Енергија : Вградена Li-Po батерија од 2600 mAh
моќ : До 100 вати
Опсег на отпор : од 0.05 оми до 3.0 оми
екран : 0.96 инчи OLED
Чипсет : Ивепал
фирмверот : Можност за ажурирање
Начин на употреба : Променлива моќност / Контрола на температурата (Ti – Ni – SS316) / Прилагоден режим
Обезбедени отпорници : RBM Deck/ RBM-C2 0.25ohm (30-60W)
боја : 8 различни бои (жолта, сива, метална, црвена, бела…)


RDTA BOX MINI 100W: ЦЕНА И ДОСТАПНОСТ


Нови " RDTA Box Mini 100W „од страна на Се радувам наскоро ќе бидат достапни во продавниците за 100 евра за

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Главен уредник на Vapoteurs.net, референтната страница за вести за испарување. Посветен на светот на испарувањето од 2014 година, работам секој ден за да се осигурам дека сите испарувачи и пушачи се информирани.