T-JUICE: Кога Клара-Т ќе пристигне во концентрат!

T-JUICE: Кога Клара-Т ќе пристигне во концентрат!

појасни


КЛАРА-Т, ДЕВОЈКАТА НА РЕД, СЕГА Е ДОСТАПНА ВО КОНЦЕНТРАТ!


Еве неколку добри вести за сите љубители на концентратот Т сок, конечно ќе можете да ги подготвите вашите е-течности Направи сам (направете го тоа сами) со Клара-Т. Достапно за нарачка за професионалци директно од " Т сок“, концентратот Клара-Т е условена во Шише од 10 ml и 30 ml, нема сомнеж дека многу брзо ќе го најдете во вашите омилени продавници. За оние кои не ја знаат оваа е-течност, ние сме во еден вид женствен Црвен Астер или малина и свежина се застапени. Најдете го сега нашиот преглед за Clara-T веднаш подолу.

Најдете ја е-течноста Clara-T подготвена за испарување 4,90 евра (10мл) ou 14.90 евра (30мл). За концентратот во моментов се нуди на професионалци за 2,50 евра (10мл) et  5,90 евра (30мл), не двоумете се да контактирате со T-Juice на ова адреса за да можат да ги нарачаат своите производи.

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

за авторот

Главен уредник на Vapoteurs.net, референтната страница за вести за испарување. Посветен на светот на испарувањето од 2014 година, работам секој ден за да се осигурам дека сите испарувачи и пушачи се информирани.